Zyrtare: Vendimi për Kastratin, gjyqtarin e vëzhguesin

Është marrë vendimi për tre zyrtarët e ndeshjes, Flamurtari – Drita, të cilët u gjendën në procedurë disiplinore.

Kështu, lojtari i Dritës, Armend Kastrati është dënuar me 150 euro, dhe ka të drejtë loje në takimin e sotëm me Besën e Pejës.

Gjyqtari i takimit, Tefik Maloku, dhe vëzhguesi, Gani Dautaj, janë dënuar vetëm me ‘vërejtje’. (Gazeta Olle)