ZYRTARE: UEFA dënon Man City me 30 milionë euro dhe dy vite mos paraqitje në Ligën e Kampionëve

Manchester City ka pësuar një dënim të rëndë nga UEFA.

Shtëpia më e madhe e futbollit në Evropë, UEFA, ka dhënë një dënim për skuadrën e Manchester City, përcjell ‘Lajmi’.

Kampionët e Premierligës janë dënuar me dy vitje mos paraqitje në Ligën e Kampionëve.

Gjithashtu, ‘Citizens’ do të duhet të paguajnë 30 milionë euro në kuadër të këtij dënimi.

Gjithçka ka ardhur si pasojë e shkeljes së Fair Play Financiar.