Zyrtare: Skuadra e Ligës së Parë mbetet pa trajner

Gjilani ka mbetur pa trajner. Musa Selimi është larguar nga klubi. Ai e ka kumtuar lajmin nëpërmjet një deklarate publike të cilën mund ta lexoni më poshtë.

Fjalët e Musa Selimit

Te nderuar Skiftere , dhe futbolldashes te Gjilanit e me  gjere , ju njoftoj qe une Musa Selimi kryetrajner deri sot  ne  K . f  Gjilani largohem nga klubi pa deshiren time .   deri sot kam punuar me perkushtim duke u munduar te sjelle nje fryme profesionale ne klub dhe rezultate te cilat veq i patem ,  Kam menduar qe bashke me bordin do ja dalim dhe do kemi synime te perbashketa .. kam heshtur gjate per te miren e klubit dhe lojtareve per shkak te mos organizimit te njerezve  (disa jokompetente dhe amator ) brenda bordit ..duke shpesuar qe krahas sukseseve te klubit do permiresohen edhe keta njerez ..fatekeqesisht une  i kam paralajmeruar qysh para ndeshjes me Dugaxhinin qe nese nuk nderrmerni dqka ne organizim me te mire dhe ne shlyerjen e borgjeve  do te kemi probleme ,dhe erdhi edhe loja derbi ku eshte premtuar ne shlyrjen e borgjeve ndaj meje dhe lojtareve kjo nuk ndodhi dhe pa deshiren time  jam i detyruar  te largohem duke mos mundur te jem bashke me lojtaret qe jane djem fantastik ..Uroj qe Gjilani te kete suksese,  ka  nje publik te mrekullueshem dhe fryme garuese brenda lojtareve ..

Isha i detyruar te largohem per shkak te sedres sime dhe profesionit qe  e ushtroj  (.duke mos lejuar qe dikush te luaj me djersen dhe pune time si trajner )kerkoj ndjese nese dikend e kam lenduar me kete bendim.