Zyrtare: Shtyhet edhe Eurobasket 2021, do të zhvillohet në vitin 2022

Kampionati Evropian i Basketbollit i planifikuar për shtator 2021 është shtyrë për në vitin 2022 për shkak të koronavirusit

Datat e reja që janë caktuar: nga 1 shtatori deri më 18 shtator 2022.

FIBA me anë të një takimi me video-lidhje ka diskutuar orarin e basketbollit dhe vendosi ta shtyjë Eurobaskein për vitin 2022.

Kjo është bërë për mos të ngarkuar kalendarin sportiv të garave kombëtare.