Zyrtare: Reina te Napoli

Pepe Reina e ka lënë skuadrën e Bayern Munich për tu rikthyer në Napoli.

Reina ka qëndruar vetëm një vit të Bayern ku nuk gjeti hapësira, për tu detyrar që të gjejë një skuadër të re.

Reina më parë ka qenë portieri i Villareal dhe Liverpool ku e kishte edhe formën më të lartë.