Zyrtare: Ndahet Mancini

Roberto Mancini ёshtё duke kaluar njё periudhё tё vёshtirё nё jetёn familjare dhe ditёn e sotme vendosi t’i japё fund martesёs me Federikёn.

Pas njё raporti shumё tё vёshtirё qё prej vitit 2009, duket se cifti nuk ndihej aspak mirё me njёri-tjetrin dhe kjo periudhё ka shёrbyer pёr reflektim nga tё dyja palёt. Nga martesa e Mancinit me Federikёn erdhёn nё jetё 3 fёmijё, Filipo 25 vjec dhe Andrea me Camilan 23 vjeç.

 

192817