Zyrtare: Nazmi Rama merr drejtimin e skuadrës së Ligës së Parë

Nazmi Rama është prezantuar si trajner i ri i skuadrës A&N. 

Skuadra e Ligës së Parë ka arritur marrëveshje me trajnerin i cili ka një përvojë të gjatë në futbollin kosovar, shkruan Gazeta Olle.

Prizrenasit kanë synime për promovim në elitën e futbollit kosovar dhe e shohin Ramën si njeriun kryesor që do ta drejtojë ekipin drejt Superligës.

Njoftimi i plotë nga FC A&N: 


𝐌𝐢𝐫𝗲̈ 𝐬𝐞 𝐯𝐣𝐞𝐧 𝐍𝐀𝐙𝐌𝐈 𝐑𝐀𝐌𝐀 ! ⚪️🔵

𝗡𝗔𝗭𝗠𝗜 𝗥𝗔𝗠𝗔 – merr drejtimin e skuadrës seniore , trajneri me shumë përvojë me bagazh të gjatë të futbollit Kosovar i ka besuar projektit tonë madhështor për ta inkuadruar skuadrën në superligë.

Karrierën e tijë profesionale si futbollist i kohës së tijë për të vazhduar më tutje edhe si trajner i shumë skuadrave në Kosovë.

Timonieri Mitrovicas kërkoi angazhim , diciplinë , kulturë , ndërsa premtoi punë profesionale , përmbushje të objektivave.

🎤Rama për më shumë u shpreh ; 𝗡𝗴𝗮 𝘀𝗼𝘁 𝗷𝗮𝗺 𝗽𝗷𝗲𝘀𝗲̈ 𝗲 𝗸𝗹𝘂𝗯𝗶𝘁 𝗙𝗖 𝗔&𝗡 , 𝗻𝗷𝗲̈ 𝗸𝗹𝘂𝗯 𝗺𝗲 𝗻𝗷𝗲̈ 𝗽𝗿𝗼𝗷𝗲𝗸𝘁 𝘀𝗲𝗿𝗶𝗼𝘇 𝘁𝗲̈ 𝗰𝗶𝗹𝗶𝘁 𝗶 𝗯𝗲𝘀𝗼𝘃𝗮 𝘀𝗵𝘂𝗺𝗲̈ 𝗺𝗲 𝘁𝗲̈ 𝗺𝗮𝗿𝗿𝘂𝗿 𝗼𝗳𝗲𝗿𝘁𝗲̈𝗻 𝗽𝗲̈𝗿 𝘁𝗮 𝘂𝗱𝗵𝗲̈𝗵𝗲𝗾𝘂𝗿 𝘀𝗸𝘂𝗮𝗱𝗿𝗲̈𝗻 , 𝘂𝗻𝗲̈ 𝗯𝗲𝘀𝗼𝗷 𝘀𝗵𝘂𝗺𝗲̈ 𝗻𝗲̈ 𝗸𝘂𝗮𝗹𝗶𝘁𝗲𝘁𝗶𝗻 𝗲 𝗳𝘂𝘁𝗯𝗼𝗹𝗹𝗶𝘀𝘁𝗲̈𝘃𝗲 𝗸𝘂 𝘀𝗲̈ 𝗯𝗮𝘀𝗵𝗸𝘂 𝗺𝗲 𝗸𝗿𝘆𝗲𝘀𝗶𝗻𝗲̈ 𝗱𝗼 𝘁𝗲̈ 𝗮𝗿𝗿𝗶𝗷𝗺𝗲̈ 𝘀𝗵𝘂𝗺𝗲̈ 𝗹𝗲𝗵𝘁𝗲̈ 𝗼𝗯𝗷𝗲𝗸𝘁𝗶𝘃𝗶𝗻 𝗲 𝗸𝗹𝘂𝗯𝗶𝘁 , 𝘁𝗲̈ 𝗯𝗮𝘀𝗵𝗸𝘂𝗮𝗿 𝗺𝘂𝗻𝗱 𝘁𝗲̈ 𝗷𝗮 𝗱𝗮𝗹𝗶𝗺 𝗽𝗲̈𝗿 𝘁𝗲̈ 𝗺𝗶𝗿𝗲̈𝗻 𝗲 𝗾𝘆𝘁𝗲𝘁𝗶𝘁 𝘁𝗲̈ 𝗣𝗿𝗶𝘇𝗿𝗲𝗻𝗶𝘁 , 𝗳𝗼𝗿𝗰𝗮 𝗔&𝗡 🤍💙”

Na priftë e mbara ! Më të bashkuar se kurrë.

#forcaAN🔵⚪️
#forcaILIRËT🤍💙
#ForcaPRIZRENI✅
#tëbashkuardrejtsuperligës🏆


/Gazeta Olle/ 

Broja: Kemi ndeshje të vështira, por unë ndjehem në formë të mirë

FFK bëhet pjesë e fushatës së Muajit të Ndërgjegjësimit për Kancerin te Fëmijët