Zyrtare: Michael Carrick trajner i Man United edhe në ndeshjen me Arsenal

Gjatë gjithë javës mediat në Angli kanë raportuar për marrëveshjen në mes të Ragnick dhe Man United, ndërsa prezantimi zyrtar u bë dje nga klubi në rrjetet sociale.

Ragnick është zyrtarisht trajneri më i ri i djajëve të kuq, por ashtu siç bëjnë të ditura mediat në ishull, Ragnick akoma nuk ka plotësuar dokumentacionin që kërkohet nga shteti Anglezë.

Viza, leja e punës dhe në fund testi për Covid-19. Janë disa nga pengesat që e ndalojnë gjermanin të jetë në krye për ndeshjen derbi në mes të Man United dhe Arsenal.

FIFA ndryshon rregullin e pozitës jashtë loje

Bombardon Arb Manaj, realizon poker golash në Kupën e Turqisë