Zyrtare: Luan Krasniqi rikthehet në ring

Gjithçka është zyrtare. Legjenda e boksit kosovar, Luan Krasniqi, më 7 nëntor do të rikthehet në ring, ku në Gjermani do të organizohet një mbrëmje humanitare në boks.

Pos Krasniqit, dashamirët e boksit në ring në natën e 7 nëntorit, do të mund ta shohin edhe Uwe Huck dhe Francois Botha