Zyrtare: Gentrit Begolli kthehet te Prishtina

Gentrit Begolli është rikthyer te Prishtina pas dy viteve të kaluara larg klubit kryeqytetas.

Ai fillimisht luajti për Flamurtarin në edicionin 2019/20 dhe te Llapi vitin e kaluar.

Begolli është rikthyer në kryeqytet dhe tanimë është prezantuar nga Prishtina.

Begolli është shprehur i lumtur me rikthimin në Prishtinë, teksa ka deklaruar për faqen zyrtare se synon të arrijë sa më shumë suksese me këtë skuadër.

“𝑃𝑟𝑖𝑠ℎ𝑡𝑖𝑛𝑎 𝑒̈𝑠ℎ𝑡𝑒̈ 𝑘𝑙𝑢𝑏𝑖 𝑖𝑚 𝑖 𝑧𝑒𝑚𝑟𝑒̈𝑠 𝑝𝑎𝑠𝑖 𝑞𝑒̈ 𝑘𝑒̈𝑡𝑢 𝑘𝑎 𝑓𝑖𝑙𝑙𝑢𝑎𝑟 𝑔𝑗𝑖𝑡ℎ𝑐̧𝑘𝑎 𝑝𝑒̈𝑟 𝑚𝑢𝑎. 𝐸̈𝑠ℎ𝑡𝑒̈ 𝑘𝑒̈𝑛𝑎𝑞𝑒̈𝑠𝑖 𝑞𝑒̈ 𝑡𝑒̈ 𝑟𝑖𝑘𝑡ℎ𝑒ℎ𝑒𝑚”.

“𝑆ℎ𝑝𝑟𝑒𝑠𝑜𝑗 𝑠𝑒 𝑔𝑗𝑖𝑡ℎ𝑐̧𝑘𝑎 𝑑𝑜 𝑡𝑒̈ 𝑛𝑎 𝑠ℎ𝑘𝑜𝑗𝑒̈ 𝑚𝑖𝑟𝑒̈. 𝑆𝑦𝑛𝑜𝑗𝑚𝑒̈ 𝑠𝑎 𝑚𝑒̈ 𝑠ℎ𝑢𝑚𝑒̈ 𝑠𝑢𝑘𝑠𝑒𝑠𝑒 𝑚𝑒 𝑃𝑟𝑖𝑠ℎ𝑡𝑖𝑛𝑒̈𝑛 𝑛𝑒̈ 𝑚𝑒̈𝑛𝑦𝑟𝑒̈ 𝑞𝑒̈ 𝑡’𝑖 𝑎𝑟𝑟𝑖𝑗𝑚𝑒̈ 𝑜𝑏𝑗𝑒𝑘𝑡𝑖𝑣𝑎𝑡 𝑒 𝑘𝑙𝑢𝑏𝑖𝑡. 𝑃𝑒̈𝑟 𝑃𝑟𝑖𝑠ℎ𝑡𝑖𝑛𝑒̈𝑛 𝑗𝑎𝑚 𝑔𝑗𝑖𝑡ℎ𝑚𝑜𝑛𝑒̈ 𝑔𝑎𝑡𝑖 𝑞𝑒̈ 𝑡𝑎 𝑗𝑎𝑝 𝑒𝑑ℎ𝑒 𝑎𝑡𝑜𝑚𝑖𝑛 𝑒 𝑓𝑢𝑛𝑑𝑖𝑡. 𝐸 𝑘𝑎𝑚 𝑔𝑗𝑒𝑡𝑢𝑟 𝑛𝑗𝑒̈ 𝑎𝑚𝑏𝑖𝑒𝑛𝑡 𝑠ℎ𝑢𝑚𝑒̈ 𝑡𝑒̈ 𝑚𝑖𝑟𝑒̈ 𝑑ℎ𝑒 𝑚𝑒 𝑓𝑢𝑡𝑏𝑜𝑙𝑙𝑖𝑠𝑡𝑒̈ 𝑠ℎ𝑢𝑚𝑒̈ 𝑐𝑖𝑙𝑒̈𝑠𝑜𝑟 𝑒 𝑘𝑢 𝑏𝑒𝑠𝑜𝑗 𝑠𝑒 𝑠𝑢𝑘𝑠𝑒𝑠𝑒𝑡 𝑛𝑢𝑘 𝑑𝑜 𝑡𝑒̈ 𝑚𝑢𝑛𝑔𝑜𝑗𝑛𝑒̈”, tha Begolli për faqen zyrtare të klubit kryeqytetas.

Reagimi i ashpër i Dukagjinit pas humbjes nga Gjilani: Dardan Çaka vendosi ndeshjen

Këndellet Drenica, fillon prezantimin e transferimeve të afatit kalimtar të janarit