Zyrtare: Drita ndahet me lojtarin që pëlqehet shumë nga Intelektualët

Drita dhe Bergin Maliqi kanë ndarë rrugët.

Futbollisti i talentuar gjilanas ka kërkuar fletlëshimin nga bardh e kaltërit, të cilët e kanë mirëkuptuar kërkesën e Maliqit dhe e kanë liruar atë.

Lajmin për Gazetën Sheshi e ka konfirmuar drejtori sportiv i Dritës, Fisnik Kërçeli, i cili deklaroi se kanë miraturar kërkesën për lirim nga futbollisti Maliqi.

drita

Maliqi u largua nga ekipi Dritës me qëllim që të ketë minutazh më të madhe. Kujtojmë që Maliqi është produkt i akademisë së bardh e kaltërve.

maliqi