Zyrtare: Bertolacci dhe Iago te Roma

Roma ka bërë goditje të dyfishtë duke marrë në skuadër dy lojtarë të Genoas.

Giallorossët kanë arritur një marrëveshje me Genoan për dyshen Bertolacci dhe Iago Falque.

Marrëveshja është arritur për një transaksion të përgjithshëm për 16.5 milionë euro.

Nga priten vizitat mjekësore dhe nënshkrimet me lojtarët.