Zjarr në stadiumin e Prishtinës

Para pak çastesh një zjarr ka shpërthyer në stadiumin e Prishtinës, përkatësisht në njërin prej lokaleve që gjenden në anën lindore të stadiumit.

Vetëm lokali brenda është djegur, ku ka shkaktua dëme materiale, mirëpo fatmirësisht nuk ka të lënduar.

Zjarrfikësit dhe policia kanë dalë në vendin e ngjarjes dhe ende nuk dihet se kush mund ta ketë shkaktuar këtë zjarr.

3_1513

1_4956 (1)

4_6357