‘Zizi’ me medaljet e fituara

Legjenda e boksit, Aziz Salihu, po ndihet shumë komod me medaljet që ka fituar në karrierën e tij dhe aq më i lumtur që deri më tash askush nuk ka fituar medalje olimpike në Kosovë.

 

Ai është fitues i medaljes së bronztë olimpike në vitin 1984 dhe kjo e bën edhe më krenar. Ai shihet se si i ka renditur medaljet në tavolinë dhe ia bëjnë zemrën mal.