Ylli i filmave pornografik, e vizaton grupin e Shqipërisë në gjoks (FOTO)

Ylli i filmave pornografik, Verginie Caprice, nuk e ka lëshuar rastin që t’i njoftojë përcjellësit e saj në rrjetet sociale për Grupin A të ‘Euro 2016’, ku bënë pjesë edhe Shqipëria, transmeton Gazetaolle.com.

Aktorja franceze përmes gjoksit të saj kanë njoftuar se krahas Francës, edhe Shqipëria, Zvicra dhe Rumania do të garojnë në kuadër të grupeve. (Gaetaolle.com).

v vi vir