Xhiroja e 18-të e Superligës në bastore (FOTO)

Adhuruesit e basteve kanë pasur mundësi që të shtypin tiketa edhe me ndeshjet e xhiros së 18-të të Raiffeisen Superligës së Kosovës në futboll.

Një gjë të tillë e kanë bërë dhe kanë mundur ta bëjnë në bastoren ‘Eurolive 24’, por që ndeshjet në këtë fundjavë janë shtyrë për shkak të motit.

Gazeta ‘Olle’ ka siguruar një tiketë të shtypur në këtë bastore, me dy ndeshje të Suprligës, Besa – Ferizaj dhe Trepça ’89 – Kosova e Vushtrrisë.

bast1