Wettel i pari në Malajzi

Sebiastian Wettel ka arritur të fitojë garën në Malajzi. Wettel ka qenë bindës që nga xhiro e nëntë kur ka marrë kryesimin e garës dhe deri në fund nuk e ka lëshuar pozitën e parë.

Nuk munguan lotët e pilot gjerman që për disa çaste u dukë sikurse një zëvendësim i denjë për  Schumacher.

Pas tij i dyti u renditi jashtëzakonshmi Lewis Hamilton, ndërsa podiumin e mbylli Nico Rosberg.

Gara e Malejzisë u përshkua edhe me incidente ndërsa garën nuk mundën ta mbyllin kampionët e botës Fernando Alonso dhe Jeson Batton.