Wenger beson në mrekulli

Arsene Wenger beson se Arsenali i tij mund të marr hak për gabimin e madh që e bëri në ndeshjen e parë të Ligës së Kmapionëve kundër Monacos.

“Kjo nuk është ajo që ne dëshirojmë, ne duam të kualifikohemi”, u përgjigj trajneri i Arsenal.

“Ne jemi në një pozitë ku Monaco janë favoritë. Ne mund të shkojmë atje dhe të krijojnë diçka të veçantë. Unë besoj se ne e kemi dëshirën për të bërë. Sinqerisht, unë do të preferoj që të fitojmë 3:0. Ne kemi për të vënë drejtësi. Ndonjëherë në jetë ju bëni një gabim të madh dhe nuk ka asnjë rast që ju ta shlyeni, por ne kemi rasti që ta vënë drejtsinë në vend. Në futboll, ju mund ta bëni atë nëse jepni çdo gjë nga vetja”.

Ai në fund tha se presioni nuk është në anën e Monacos, pasi ata kanë fituar ndeshjen e parë. Edhe për deklarata e Berabatov, se tashmë dihet çerkefinalisti, Wenger tha se ai caktohet në fushë jo me deklarata.