Vlona Maloku dhe Linor Çitaku më të dalluarit 2015

Në Hotelin Swiss Diamond në Prishtinë, Federata e Ping Pongut e Kosovës ka bërë shpalljen e Laureatëve për vitin 2015.

Epiteti i sportistëve më të dalluar u ka takuar, Vlona Malokut dhe Linor Çitakut, anëtarë të KPP Prishtina.

Më të dalluarit tjerë ishin këta:  U21 më i mirë i vitit: Blendon Luta, anëtar  i Kpp “Shkolla”,Prishtinë, U21 më e mirë e vitit: Iliriana Haliti, anëtar  i Kpp “Prishtina”,Prishtinë.

Juniori më i mirë i vitit: Blendon Luta, anëtar  i Kpp “Shkolla”,Prishtinë

Juniorja më e mirë e vitit: Era Janjeva, anëtare e Kpp “Shkolla”, Prishtinë

Kadeti më i mirë: FatihKarabaxhaku  anëtar i Kpp “Prizreni” Prizren

Kadetja më e mirë: Era Janjeva, anëtare e Kpp“Shkolla”, Prishtinë

Minikadeti më i mirë: FatihKarabaxhaku anëtar i Kpp“Prizreni” Prizren

Minikadetja më e mirë: Jerina Rexhepi, anëtare  e  Kpp “Ahmet Hoxha”, Ferizaj

Trajneri më i mirë: Remzi Shala, Trajner iKppPrizreni

Gjyqtari më i mirë ndërkombëtar : Jeton Beqiri, Gjyqtar Ndërkombëtar

Gjyqtari më i mirë vendor : IdrizPrestreshi,gjyqëtar i FPPK-së,

Punëtori sportiv i vitit:NehatÇitaku, Kryetar i FPPK-së

Klubi më i suksesshëm i vitit:Kpp “Prishtina”  Prishtinë

Ekipi më i mirë i vitit në konkurrencën e Senior -Meshkujt: Kpp “Prishtina”  Prishtinë

Ekipi mëi mirëi vitit nëkonkurrencën e Juniorëve: Kpp“Priping”  Prishtinë

Ekipi më i mirë i vitit në konkurrencën Senior -Femrat: Kpp“Prishtina”  Prishtinë

Mirënjohje të veçantë: Departamentit të sportit – nga Ministria për Kulturë Rini dhe Sport. (Sportrks.com)

laureatet 2