Video fantastike, David Beckham dhe Charlec Leclerc luajnë futboll para garës së madhe në Miami

Nga ora 21:00 pritet të filloi gara në Miami, garë e cila pritet të jetë mjaftë interesante nga fillimi e deri në fund.

David Beckham do të përcjell nga afër sportin më të shpejtë në botë, atë të Formula 1.

Gjatë një vizite nga ylli anglez i cili po i bënte Ferrarit, bashk me pilotin më të mirë këtë vit Charlec Leclerc, kanë vazhduar duke luajtur për disa minuta me top futbolli.

 

Trepça – Peja: Përleshje pati dhe në Mitrovicë nga tifozët (VIDEO)

Përfundon seminari për klubet e FBK-së