Video dhe fotografi ekskluzive nga stërvitjet e Përfaqësueses së Kosovës

Përfaqësuesja e Kosovës në futboll, në orën 17.00 në stadiumin e qytetit në Frankfurt ka mbajtur seancën e parë stërvitore para ndeshjes kundër Eintracht Frakfurtit.

Federata e Futbollit të Kosovës njofton se gjatë stërvitjeve, futbollistët treguan përkushtim dhe disiplinë e punë të zellshme në mënyrë që në ndeshjen e nesërme të jenë plotësisht të gatshëm për këtë ballafaqim.

Gazetaolle.com ju sjell video dhe fotografi ekskluzive nga përgatitet që ka bërë Përfaqësuesja e Bunjakut gjatë ditës së sotme.

 

ko kos koso kosova