Veteranët e Luftës nderojnë Ballistin

Ismail Morina, ose ndryshe i njohur me nofkën Ballisti, i cili u bë i njohur me lëshimin e dronit në ndeshjes Serbi-Shqipëri,  është nderuar me mirënjohje nga Organizata e Veteranëve të Luftës së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Zona e Dukagjinit.

“Mirënjohje për Ismail Morina-Ballisti. Për kontributin dhe guximin tuaj në aktin atdhetarë duke bërë hartën tonë etnike dhe personalitetet madhore të pavarësisë të flutrojnë nënqiellet të  karpatianëve skllavë”, shkruhet në mirënjohjen e dhuruar Ballistit. (GazetaOlle.com)

 

11139012_1570069699940256_7471961083499171077_n