Vëllaznimin gjen shpëtimin tek tifozët (FOTO)

Vëllaznimi i Gjakovës, po mundohet të gjejë shpëtimin tek bizneset e qytetit, nëpër të cilat tifozët i kanë shpërndarë kaca për tubimin e mjeteve financiare.

Deri më tani, siç raporton faqja e klubit në ‘Facebook’, kjo iniciativë po përkrahet goxha mirë.

Më poshtë, jepen emrat e të gjithë bizneseve në të cilat janë shpërndarë kacat, ku tifozët me shuma simbolike po i dalin në ndihmë klubit, derisa kryesia e klubit dhe Komuna vazhdojnë heshtjen.

 

 1. Hotel AMSTERDAM -50€
 2. Lauras Bakija – 10€
 3. Servis XHARRA -20€
 4. OS-PREMIUM – 20€
 5. Dr.Ilir Grezda -40€
 6. ATELE-33 -10€

7.PEUGEOT – 5€

 1. Z.Sh TABAKU – 5€
 2. OPEL AB – 5€
 3. Dentisti -AG -10€
 4. 3 Dent – 5€
 5. N’Bahce -20€

17.02.2015

Caffe Bar 112 – 10 euro

Edmond Meqa – 50 euro

DPT. Troja – B – 11 euro

DPT . MIRI – 5 euro

Playstation Rolandi – 10 euro

Ari Mobil Shop – 20 euro

Furra Europa – 5 euro

DPT. Daija – 5 euro

Qebaptore Toli – 3 euro

A-L Tobacco – 2 euro

Mishtore Titi – 5 euro

DPT. Genti – 5 euro

Bazi – Gembi – 5 euro

Alpi – 3 euro

Kembimore Mena – 4 euro

Mobil Shop Pena – 10 euro

Caffe Bar Scorpion – 20 euro

Libraria Nobeli – 50 euro

Tobacco Saranda – 10 euro