Vëllaznimi me përforcime nga Kroacia, Shqipëria, Gana dhe Turqia

Ambiciet e Vëllaznimit në sezonën pranverore janë të që ndjekë kreun e tabelës në Ligën e Parë, me pretendime që të rikthehet në Superligë.

Sipas kryetarit të skuadrës kuqezi Shkëlzen Gashi, kjo është vetëm një nga lëvizjet e Vëllaznimit, meqë në këtë skuadër së shpejti priten edhe përforcime tjera cilësore, duke përfshirë edhe ato nga tregu kroat, i Shqipërisë dhe madje edhe nga Gana e Turqia.