Vanessa, tifozja seksi e Allianz Lima

Vanessa Jeri është modele, aktore, prezantuese në TV, por është edhe mbështetëse e madhe e  Allianz Lima.

Vanessa Jeri është bukuroshe dhe pa dyshim një prej mbështetësve më seksi e klubit peruan.

venesa

 

venesa 1

 

venesa 2

 

venesa 3

 

venesa 4

 

venesa 5

 

venesa ballina