Ujkani flet për ndeshjen dhe Besart Berishën

Portieri i Përfaqësueses së Kosovës, Samir Ujkani, ka folur në stërvitjen e parë për ndeshjen ndaj Islandës.

Kapiteni beson te rezultati pozitiv, por kërkon shumë kujdes.

“Më pëlqen mentaliteti i Besartit, ka provojë dhe jep shumë energji pozitive”.

“Duhet të kemi kujdes nga goditjet standarde të tyre, ne jemi të bindur te rezultati jonë”.

“Grupi jonë u rritë, kemi respekt për ata, por ne besojmë te një rezultat pozitiv”, tha Ujkani