UEFA ‘njeh’ trepikëshin e Shqipërisë

UEFA gjatë ditës së djeshme, në faqen e saj zyrtare, ka mbajtur renditjen e vendosur nga ndeshjet e fundit në grup. Pra, renditja e Grupit I, sipas faqes zyrtare të UEFA-s, e linte Shqipërinë në vendin e tretë me 7 pikë.

Nuk dihen arsyet e vonesës së ndryshimit të renditjes së grupit nga UEFA, e cila edhe në të shkuarën është shquar për gabime.

Megithatë, mëngjesin e sotëm UEFA ka ndryshuar rënditjen dhe tashmë ka publikuar klasifikimin e ri në Grupin I.

foto_1436607553-258743