UEFA korrigjon “gabimin”

Pasi që fillimisht luajti me ndjenjat serbe duke ia hequr Përfaqësueses së Serbisë 6 pikë, sajti i UEFA-s e ka ndryshuar përsëri tabelën duke e kthyer atë në gjendje të mëparshme.

Tani Serbia ka 1 pikë, pra minus 3 në total dhe jo minus 6 siç figuronte më herët. Gabim apo paralajmërim i vendimit? Mbetet të shihet më datën 17 prill. /Gazeta Olle

cats