U takuan në Dubai, por a janë në lidhje Adnan Januzaj dhe Arta Nitaj?

Adnan Januzaj edhe pse nuk e ka shprehur lidhjen e tij me Arta Nitajn, duket sikur mes tyre ka një “feeling”.

Gjatë qëndrimit në Dubai, Arta e ka takuar sepse edhe ajo dikur bënte pjesë e sportit si prezantuese dhe ka folur për këtë temë ku e ka përgënjeshtruar menjëherë.

Ajo direkt ka deklaruar se është single duke e lënë mundësinë e hapur për lidhje me dikë.