U ndëshkuan me karton të kuq, ky është vendimi i Komisionit disiplinor për Jasharin dhe Useinin

Komisioni disiplinor i shkallës së parë në mbledhjen e mbajtur me datë 10/11/2021 shqyrtoi procedurat e hapura nga Komisioni i Garave.

Pas shqyrtimit komplet të materialit të siguruar nga zyrtarët e ndeshjeve dhe incizimeve televizive u mor vendim edhe për Muhamed Useinin dhe Muharrem Jasharin, të cilët ishin ndëshkuar direkt me karton të kuq, shkruan Gazeta Olle.

Lojtarët Muhamed Useini dhe Muharrem Jashari nga Sports Club “Gjilani” dhe Klubi Futbollistik “Drita” janë kërkuar që të japin deklaratë shtesë për ndërhyrjet e tyre në ndeshjet e fundit.

Vendimet e plota të Komisioni Disiplinor: 

Nd.trajneri i FC’Prishtina’Debatik Curri me nr ID.000624M83. Fyerje dhe ofendime të rënda drejtuar gjyqtarit kryesor të ndeshjes Gjilani – Prishtina , për çka ishte ndëshkuar me karton të kuq direkt. Sipas raportit të gjyqtarit kryesor të ndeshjes. Bazuar në nenin 32 paragrafi 1 të Rregullores disiplinore kërkohet deklaratë shtesë nga nd.trajnerit të FC’Prishtina’ Debatik Curri . Afati datë 12.11.2021 ora 13:00.

Lojtari i SC’Gjilani’ me nr fanele.22 Muhamed Useini dhe nr ID.015539M88. Ndërhyrje e rrezikshme ndaj lojtarit kundërshtar, për çka ishte ndëshkuar me karton të kuq direkt. Sipas raportit të gjyqtarit kryesor të ndeshjes Gjilani-Prishtina. Bazuar në nenin 32 paragrafi 1 të Rregullores disiplinore kërkohet deklaratë shtesë nga lojtari i SC’Gjilani’ me nr fanele 22 Muhamed Useini. Afati datë 12.11.2021 ora 13:00.

Lojtari i FC’Drita’me nr fanele 10 Muharrem Jashari dhe nr ID.001049M98 .Ndërhyrje e palejuar si lojtar i fundit duke e mohuar rastin për shënimin e golit, për çka ishte ndëshkuar me karton të kuq direkt . Sipas raportit të gjyqtarit kryesor të ndeshjes Ballkani-Drita. Bazuar në nenin 32 paragrafi 1 të Rregullores disiplinore kërkohet deklaratë shtesë nga lojtari i FC ‘Drita ‘ Muharrem Jashari. Afati datë 12.11.2021 ora 13:00.

Lojtari i KF’Drenasi ‘me nr fanele7 Lirigzon Gjinovci, ID.003654M97. Në minutën 89 ofendon asistentin e dytë dhe lojtarin kundërshtar për çka ishte ndëshkuar me karton të kuq direkt. Sipas raportit të zyrtarëve të ndeshjes Drenasi-Onix. Bazuar në nenin 32 paragrafi 1 të Rregullores disiplinore kërkohet deklaratë shtesë nga lojtari i KF ‘Drenasi ‘ Lirigzon Gjinovci . Afati datë 12.11.2021 ora 13:00.

Lojtari i KF ‘Gjakova ‘, me nr fanele 14 Shaqir Osmanaj dhe nr ID 003592M03 . Ndëshkim me karton të kuq në minutën 70 (nderhyrje si lojtari i fundit), në ndeshjen e javës së 11 , të Ligës së Dytë, Dardania –
Gjakova zhvilluar më 05.11.2021 në Brestovik. Bazuar në nenin 39 paragrafi 3 I Rregullores
disiplinore; Dënohet me 2 (dy) ndeshje mos lojë sipas radhës organizuar nga FFK.

Lojtari i KF ‘ Rilindja ‘ me nr fanele 20 Blendi Dedinca dhe nr ID 010238M02 . Ndëshkim me karton të kuq në minutën 90+ (ndërhyrje nga prapa), në ndeshjen e javës se 11 të Ligës së Dytë , Rilindja – Vjosa zhvilluar me 06.11.2021 në Prishtinë . Bazuar në nenin 39 paragrafi 3 I Rregullores disiplinore;
Dënohet me 2 (dy) ndeshje mos lojë sipas radhës organizuar nga FFK.

Lojtari i KF ‘Minatori ‘ me nr fanele 5 Hyzer Krasniqi dhe nr ID 023697M89. Kërcenim dhe tentimit të sulmit ndaj gjyqtarëve pas ndeshjes së javës së 11 të Ligës së Dytë ,Prizreni – Minatori, zhvilluar me 06.11.2021 në Korishë. Bazuar në nenin 32 paragrafi 1 të Rregullores disiplinore kërkohet deklaratë shtesë nga lojtari i KF ‘Minatori ‘ Hyzer Jashari . Afati datë 12.11.2021 ora 13:00.

Lojtari i KF ‘Minatori’ me nr fanele 4 Arianit Bytyqi dhe nr ID 002803M87. Kërcenim dhe tentimit të sulmit ndaj gjyqtarëve pas ndeshjes së javës së 11 të Ligës së Dytë ,Prizreni – Minatori, zhvilluar me 06.11.2021 në Korishë. Bazuar në nenin 32 paragrafi 1 të Rregullores disiplinore kërkohet deklaratë shtesë nga lojtari i KF ‘Minatori’ Arianit Bytyqi . Afati datë 12.11.2021 ora 13:00.

Lojtarja e KFF ‘ Liria ‘ Anita Musaj me nr fanele 14 dhe nr ID 019665F03 .Në ndeshjen e javës së 9 të Ligës së Parë KFF’Liria ‘-KFF’ Heroinat’ në min 59 shan dhe ofendon bashkelojtaret e veta me zë të lartë ku e degjojnë të gjithë për çka ishte ndëshkuar me karton të kuq direkt. Bazuar
në nenin 32 paragrafi 1 të Rregullores disiplinore kërkohet deklaratë shtesë nga lojtarja e KFF ‘ Liria ‘ Anita Musaj Afati datë 12.11.2021 ora 13:00

/Gazeta Olle/

Drita po vazhdon përgatitjet në Durrës, atmosfera brenda ekipit duket fantastike

Mbyllet pjesa e parë, Kosova në disavantazh ndaj Jordanisë