Turp!

Tifozët maqedonas kanë bërë fyerje ndaj shqiptarëve, në ndeshjen ndërmjet Vardarit dhe Shkëndijës, e zhvilluar sot në Shkup.

“Shqiptari i vdekur është shqiptar i mirë”, kanë kënduar tifozët maqedonas të Vardarit.

Ish-basketbollisti i njohur shqiptar, Muhamed Thaçi, e ka bërë këtë postim, duke i fyer me nënë maqedonasit dhe ata shqiptarë që bashkëpunojnë me ta.