Turan: “Është një ditë e madhe për mua”

 “Është një ditë e madhe për mua”, kështu e përshkroi prezantimin e tij tek Barcelona, mesfushori turk, Arda Turan.

Ai tha se kalimi te Barcelona është një moment i mirë për karrierën e tij, por shtoi se kjo është e mirë edhe për Turqinë.

“Jam shumë i lumtur. Është shumë e rëndësishme për karrierën time dhe për vendin tim (Turqinë) të kalojë te Barcelona.

Turan u transferua dy ditë më parë nga Atletico Madridi.