Tri ndeshje në Ligën e Parë, derbi transmetohet në RTK

Flamurtari dhe KEK-u zhvillojnë kryendeshjen e javës së 15-të në Ligën e Parë, me ballafaqimin e tyre që zhvillohet sot prej orës 12:00.

Dy ndeshjet tjera të ditës janë 2 Korriku-Fushë Kosova dhe Ramiz Sadiku-Istogu.

E shtunë
12:00 Flamurtari – KEK-u (Live në RTK)
K.Vula, B.Kepuska, G.Mehmeti

13:00 2 Korriku – Fushë Kosova
D.Qaka, H.Ademi, V.Hyseni

13:00 Ramiz Sadiku – Istogu
I.Cerraviku, B.Kabashi, P.Jakupi