Trepça kishte një mysafirë special sonte

Kryetari i Kuvendit, Kadri Veseli, ka vizituar Mitrovicën, ku ka përcjellë stërvitjen e basketbollistëve të ekipit të Trepçës.

Ai në këtë vizitë ka thënë se plagët e së shkuarës dhe pengesat e sotme, nuk do të mund ta ndalin zhvillimin as të Mitrovicës e as të Kosovës, transmeton Gazeta Tribuna.

Postimi i plotë i Veselit.

Sonte, në Mitrovicë, pata kënaqësinë të përcjelli stërvitjen e basketbollistëve të ekipit të Trepçës.

Mitrovica, dikur qytet simbol i punëtorëve, artistëve dhe sportistëve, ka gjithë potencialin e duhur të bëhet sërish e tillë.

Plagët e së shkuarës dhe pengesat e sotme, nuk do të mund ta ndalin zhvillimin as të Mitrovicës e as të Kosovës.

trepca 44 trepca 55

 

trepca 66