Trepça ’89 regjistron pesë nigerianë

Trepça ’89 ka paraqitur për regjistrim tetë lojtarë, prej tyre pesë nigerianë. Obisheran Rohmi, Alloden Ahmed Tovola, Omëuka Michel Nwoso, Sylejman Affez Afinde, Olatunde Sundajtudafew janë afrikanët që pritet të aterrojnë në ‘Riza Lushta’.

Sipas kryetarit të klubit, Abedin Zeka, ata do të jenë në prova.

Ndërkohë, tre emrat tjerë janë Ilir Izmaku, Kreshnik Lushtaku dhe Blendi Memaj. (Gazeta Olle)