Trepça ’89 i konfirmon përgatitjet në këtë shtet

Trepça ’89 është kampion i Kosovës dhe do të bëjë gara në Evropë.

Kampionët fazën përgatitore do të kryejnë në Slloveni.

Tashmë është konfirmuar edhe nga klubi, pasi lojtarët janë pajisur me viza.

trepca 89

Të hënë do të nisën për këtë vend, ndërsa për ndeshjet që do t’i zhvillojnë do të tregojnë më vonë.

trepca 89

“Konfirmim.  Edhe zyrtarisht KF Trepça’89 FC konfirmon udhëtimin në pregatitje në shtetin Slloven, pasi pajiset me Vizat multi. Udhëtimi pritet të organozohet ditën e Hënë me datën 12.06.2017. Në ditët në vazhdim Ju njoftojmë edhe për ndeshjet kontrolluese”, shkruan klubi mitrovicas në facebook.

trepqaa89