Trajneri kosovar në burg, e ngacmoi seksualisht një vajzë në shkollë

 

Probleme për skuadrën e Trepçës.

Trajneri i grupmoshave të reja, Haki Nimani është arrestuar nga policia e Kosovës me pretekstin se e ka ngacmuar një vajzë të klasës 11-të.

Namani punon edhe si arsimtar në një Shkollë Fillore në Mitrovicë. Nënkryetari i Trepçës, Avni Haxhiu e konfirmon lajmin për Gazetolle.com. “Me të mësuar këtë lajm jemi tronditur dhe menjëherë kemi marrë vendim që ta largojmë nga klubi. Që nga nesër, do ta emërojmë trajnerin e ri”, ka thënë për Gazetën ‘Olle’, Avni Haxhiu.