Trajneri i portierëve të Ballkanit jep dorëheqje!

Fuat Furra e ka konfirmuar ndërprerjen e bashkëpunimit me klubin e Ballkanit.

Furra e ka ushtruar pozitën e trajnerit të portierëve te Ballkani në edicionin që lamë pas

“T’iu informoj se nuk jam më pjesë e Ballkanit”, ka shkruar Furra.

Atë e ka falënderuar edhe kryetrajneri, Ismet Munishi.

“Falënderoj nga zemra Fuat Shabanin (Furra) për bashkëpunimin fantastik që patëm. Njeriun punëtor dhe me zemër të madhe. I dëshiroj suksese dhe çdo të mirë në jetë. Miqësia jonë do të vazhdoj dhe do të jetë e perjetshme”, ka shkruar Munishi.