Trajnerët e Superligës duan nga FFK më shumë lojtarë në bankën rezervë pasi kanë mundësi për pesë zëvendësime

Por trajnerët për një ndeshje kanë të drejtë të regjistrojnë në protokoll vetëm 18 futbollistë. Gazeta Olle ka pyetur tre trajnerë të Superligës, Bekim Isufin, Ardian Nuhiun dhe Armend Dallkun, ku të tre kanë qenë të mendimit që numri i lojtarëve në bankë duhet të rritet. Bekim Isufi që do të drejtojë Ballkanin këtë sezon … Continue reading Trajnerët e Superligës duan nga FFK më shumë lojtarë në bankën rezervë pasi kanë mundësi për pesë zëvendësime More