Tragjedi në Kolumb, rrëzohet tribuna – raportohet për të plagosur dhe viktima

Në Kolumbi, një tribunë prej druri u shemb gjatë një eventi tradicional i ndeshjeve me dema.

Kjo ngjarje ndodhi të dielën në “Plaza de Toros Gilberto Charry” në El Espinal.

Një tragjedi e vërtetë ku një pjesë e tribunës u shemb, duke shkaktuar kaos dhe duke përfshirë qindra njerëz që morën pjesë në ngjarje.

Sipas mediave vendase raportohen të paktën 5 viktima dhe 500 të plagosur.

Tjetër sukses i gjyqtarëve shqiptarë, UEFA “gradon” Jorgjin dhe Kumen

Fight Club Prishtina kthehet me trofe nga turniri në Mal të Zi