Top 50 klubet në Angli (Foto)

Tabloidi britanik “Daily Mail” ka publikuar një renditje të top 50 klubeve më të mëdha në futbollin anglez.

Tabloidi britanik “Daily Mail” ka llogaritur tifozët, titujt, mesataren e pozitës në renditje, kualitetin e futbollistëve dhe të hyrat, duke nxjerr në përfundim një renditje interesante.

E ajo është top 50 klubet më të mëdha në Angli. Në pozitën e parë del Manchester United, i ndjekur nga Arsenal dhe Liverpool.

Kjo është renditja e plotë.

klubet