Tifozët maqedonas me parulla interesante

Tifozët e skuadrës së Kozhuvit, besojnë se ekipi i tyre do të arrijnë të shkrijnë epërsinë plus 24 pikësh në ndeshjen e parë dhe të arrijnë të kualifikohen në finale të Ligës Ballkanike.

 

Madje në palestër shumë tifozë kishin disa parulla me plus 24 pikë.

 

234234