Tifozët i kërkuan të nxjerrë gjoksin para tyre, ky ishte reagimi i gazetares italiane

Dileta Leota bëri një dalje tjetër të mrekullueshme në stadiumin “San Paolo”, aty ku ditën e djeshme u ndeshën Napoli dhe Bresha. 

Veshja dhe linjat e  gazetares nuk mund të mos binin në sytë e tifozëve napoletanë, të cilët i kërkuan që të nxjerrë në pah gjoksin.

Padyshim që përgjigja e Leotës ishte negative, por ajo këtë kërkesë e mori me sportivitet dhe më pas i ka përshëndetur tifozët napoletanë.