Tifozët e Manchester United, tallen me lamtumirën e Gerrardit

Tifozët e Manchester Unitedit, janë talluar me legjendën e Liverpoolit, Steven Gerrard, dhe përshëndetjes së tij që iu bë dje në “Anfield Road”.

Tifozët e Unitedit i kanë bërë disa  ‘përshëndetëse’ gati për Gerrardin, në të cilat janë tallur me kapitenin e Liverpoolit.

Merchandise-for-Manchester-United-fans-mocking-Steven-Gerrard (1)

Merchandise-for-Manchester-United-fans-mocking-Steven-Gerrard (2)

Merchandise-for-Manchester-United-fans-mocking-Steven-Gerrard