Tifozët e Lazios dalin me pankarta, duan largimin e shqiptarit (FOTO)

Tifozët e Lazios janë të dëshpëruar me menaxhimin e klubit. Ata kërkojnë që të largohet presidenti Claudio Lotito dhe drejtori sportiv Igli Tare. “Lolito dhe Tare, jeni përgjegjës për ecurinë e dobët të Lazios dhe dobësimin e klubit. Keni 12 vjet që vetëm premtoni dhe gënjeni, Lolito dhe Tare, zhdukuni nga ky qytet”, shkruhet në disa banderola drejtuar Lotitos e Tares.

Capture