Tifozët e Istogut dogjën Flamurin e Maqedonisë

Tifozët e Istogut, “Gjimmat”, kanë djegur flamurin e Maqedonisë në fitoren e skuarës së tyre ndaj Ferizajit, me rezultat 2:1, shkruan Indeksonline.net.

E gjitha kjo është bërë pas konfliktit të armatosur që ndodhi në Kumanovë, në Lagjen e Trimave, ku mbeten të vdekur disa shqiptarë, pjesa më e madhe nga Kosova, dhe u dogjën e u shkatërruan, numër i madh i shtëpive.

istoguu gjimat