Tifozët e Galatararayt festojnë me armë (FOTO)

Galatasary është shpallur skuadër kampione në Turqi për sezonin 2014/2015.

Kjo ka bërë që në Turqi, të ketë festë të madhe, dhe kur bëhet fjalë për festë, dihet çfarë tifozë ka Galatasaray.

Tifozët e kësaj skuadre, festuan me armë në mes të Stambollit.

foto F2 F3