Tifozët afrikan të Kosovës së Vushtrrisë

Një tifoz i Kosovës së Vushtrrisë, ia ka dërguar një foto interesante faqes “Klubet e sportit Kosova Vushtrri” në rrjetin social Facebook.

Aty shihen 14 persona nga Mali, duke i mbajtur në duar disa letra, me të cilat formohet emri i klubit të Kosovës së Vushtrrisë dhe një logo e tij, shkruan Gazetaolle.com.

“Foto e dërguar nga Afrim Hajdini, adhurues i flaktë i Kosova (V), i cili gjendet në shtetin afrikan Mali”, ka shkruar kjo faqe. /Gazeta Olle

11010611_995739630451406_5036026818477463192_n