Tifozë të flaktë të Milanit

Disa nga ish futbollistët e njohur të Kosovës, Adil Vokrri, Naser Prapashtica dhe Fatmir Namani kanë vendosur që ta shohin ndeshjen Milan – Cesena nga afër.

Prapashtica njihet si tifozë i flaktë i skadurës kuqezi, ndërsa siç duket i ka ‘infektuar’ edhe shokët e tij me skuadrën e Milanit.

Shpresojmë që kjo treshe e pandashme t’i sjellin fat Milanit paska kohë që nuk e di çka është fitorja.