Thomas Muller uron Krishtlindjet edhe në gjuhën shqipe (Foto)

Sulmuesi i Bayern Munichut, Thomas Muller ka uruar për Krishtlindje në shumë gjuhë dhe në mesin e tyre edhe në gjuhën shqipe.

“Krishtlindjet, festa e dashurisë. E dua këtë. Ju uroj Krishtlindjet dhe orë të këndshme me familjet tuaja”, ka shkruar ai në Facebook.

Derisa krejt në fund të urimit ai ka uruar në shumë gjuhë, në fillim ai ka uruar në gjuhën shqipe.

mulllerr